1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478040 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1894941

Sv: Silly season
Sawchuk: Att Växjö drar ”fulla hus” är nog inte så underligt dels så är ju Växjö kommun större än både Ske-å och Ö-vik:s kommuner. Att sedan intresset är stort kan man nog tillskriva att klubben inte har figurerat i högsta serien så länge, det är nog lite av nyhetens behag att intresset är högt.
Kan du precisera lite det du säger att fansen stoppade huvudet i sanden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Eller: " Kan du precisera lite det du säger att fansen stoppade huvudet i sanden. "

Ja, vi var ett gäng som relativt tidigt såg att Modo var ute på en farlig väg. När man kritiserade beslut och vägval som Modo gjorde så var det många fans som stod bakom ledningens och de sportsliga besluten som då togs, detta ansågs "fint" och som att man var en mer värdig supporter om man gjorde det.

Till och med då vi ramlade ner var det jättemånga som tyckte det var helbra så Modo kunde börja om med grannens grabb e.t.c. Inte ens då förstod man eller ville man förstå att det som hände var en katastrof för Modo på mycket lång sikt.

Nu gnäller man på andra föreningar som uppenbart lyckats alldeles utmärkt, med mer eller mindre infantila påhopp försöker man hitta fel hos alla andra istället för att ta tag i problemen i det egna laget.

Vi har ett fysupplägg som är fantastiskt...... om Modo var ett innebandylag. Träningen ligger flera år efter dom som leder utvecklingen. De största talangerna flyr länet och man har ingen aning om hur man ska stoppa den blödningen. Medan Modo bromsar satsningen på sina Juniorer så går många SHL klubbar All-In och ger sina juniorer förutsättningar som de flesta seniorlag inte ens kunde drömma om för bara några år sedan.

Det här inlägget skulle kunna bli en meter långt men jag känner att vem fan bryr sig längre....
Kommentera