1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1901055

Sv: Apropå ingenting...
S-vikaren: Hoppas verkligen Lukas kan får karriären i rätt riktning igen kommande säsong.
Från att vara svensken som går efter Dahlin typ och kapten i alla landslag till att varken draftas eller få spela turneringar med landslaget. (Nu är ju inget över för det ska man ha klart för sig)
Det finns makalös potential där och huvudet är ju inget fel på. Hoppas han kan få lite flyt i början av säsongen så kan nog kliven tas fort! Sen skulle jag tro att fysiken ställer till det lite också, han är onekligen lite liten och lätt än.

Sellgren till Carolina, inget jätte tokigt lag men samtidigt ett av de mest menlösa och ointressanta enligt mig... Vet inte hur deras backlinje är, men nog ska det väl finnas en hyfsad chans att en dag få speltid där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Fantastisk analys av dig 😂😂

”Sellgren till Carolina, inget jätte tokigt lag men samtidigt ett av de mest menlösa och ointressanta enligt mig... Vet inte hur deras backlinje är, men nog ska det väl finnas en hyfsad chans att en dag få speltid där.”
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
De har en rätt bra backsida, men självklart plats för Sellgren;) Wernblom fick lira med J18 i VM och vara ass kapten där i våras. Han är sent född för denna draft så gör han 50p i allsvenskan denna säsong så löser d sig😀.
Kommentera