1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296063 inlägg · 3792 ämnen

Inlägg #1901595

Sv: Apropå ingenting...
Lyssna på Hasse Jonssons sommarprat
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Något jag aldrig får ihop när jag läser vad många skriver är hur extremt noggrant man tittar på truppen spelare för spelare. I Timrås forum tog många det som en personlig förolämpning när jag skriver att jag inte tycker att de spelare för spelare var ens i närheten av att vara det bästa laget.

Sedan kan vi titta på det svenska landslaget i fotboll (ok, det är en annan sport, men det finns många paralleller). Är det någon som anser att Sverige spelare för spelare är bättre än Holland, Italien, Tyskland och Schweiz? Sanningen är väl att knappt en enda svensk landslagsspelare skulle tagit plats i den Tyska eller Italienska startelvan. Likt förbannat så är det svenska laget vidare på dessa lags bekostnad.

Vart jag vill komma är att det knappast går att underskatta betydelsen av att ha ett fungerande lag där alla accepterar sina roller, där alla vet vad ens roll är, där alla drar åt samma håll samt ett spelsystem som man känner sig bekväm i och behärskar. Just den biten tycker jag känns bättre än på oerhört länge.
+8
Kommentera