1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296067 inlägg · 3792 ämnen

Inlägg #1901601

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Sen är det svårt att jämföra landslagsnivå kontra klubblag som tränar länge tillsammans etc. 4x4 möten vs 1 match. Poängen är att bygga ihop ett lag där alla accepterar sina roller kan ta en långt, men över 50+ matcher i serie etc. Kan man inte "chocka" motståndarna varje gång utan det krävs mer kvalité där på ett annat sätt. Älskar Sveriges framgång i fotboll men i bäst av 7 matcher? nä. Bäst av 2 mot Italien är dock förbannat imponerande, italienarna bör lärt sig läxan av första matchen.

Jag förstår inte hur du kan tycka den biten känns bättre. Inte en enda match har spelats? Vi har uttalande från tränare endast i media, men det låter detsamma år efter år, må vara att tränare nu är mer av en fan favorit. Men uttalas sig om det nu känns som rena idealistiska spekulationer bara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar:
Grunden är att ett lag där man jobbar gemensamt och ingen faller ur ramen det gäller nog både lång säsong o kort turnering. Samtidigt så tycker jag det bör kryddas med något som står ut, det kan vara alltifrån en målis som har en kanonsäsong, en riktigt bra PP back el liknande.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Anledningen att jag känner så är för att Hellkvist verkligen gjort sig känd för just det. Visst kan även han misslyckas, men några av våra värvningar är spelare som valt Modo just för att man vill spela under Hellkvist: Hellkvist har väl gått upp med både Rögle och Malmö, samt senast med Oskarshamn var han en avgörande match mot Leksand för att få kvala. Kort sagt, han har meriter i närtid som ingen annan tränare haft när vi anställt honom.

Säcken hade bra meriter, men de låg flera år bakåt i tiden. Huras hade också bra meriter, men då inte i svensk hockey.
Kommentera