1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1902370

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L:
Jag tycker man kan inleda med följande kedjor
Björka - JJ - KJ
Karla - Jellvert - Wernblom
Hagelin -Tim W - JE
Hägga - VÖ -Sylwander

Tkr wernblom skall få en rejäl chans och vilken bättre lekkamrat i anfallszon finns det än karlqvist? Kanske har kedjan för lite fart men hoppas det skulle kunna funka. När det gäller Björklund så känns det viktigt att han får husera i första andra med spelare som kan sätt upp honom, vilket JJ borde kunna KJ får stå för farten i kedjan. Man kan kanske byta plats på Jellvert/JJ.

I 3 får Tim W två potenta kamrater, Hagge jobbar runt målet medan Eriksson/Whal sätter upp spelet. I 4 kan Sylwander bli aktuell för roller högre upp, funkar inte Wernblom skulle han mkt väl kunna ta den platsen. I övrigt skulle det vara kul att se vad Max T skulle kan göra, varit med i U -landslag ett tag kanske en spelare för 4. Som vanligt så hoppas jag att kedja 1-3 skall vara någorlunda jämbördiga framåt så Modo kan få långa tryck i anf zon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag undviker att tippa någonting nu. VÖ har mycket hockey i sig och skulle kunna blomma ut om han har en riktigt bra försäsong. I fjolårets form ser jag inte att han ska spela särskilt mycket, men som sagt ska man nog inte vara kategorisk.

Jag tror att med det förändrade spelsystemet så kommer en del spelare mer till sin rätt, medan andra kan få det jobbigare. Exempelvis får både Björklund och Karlkvist jobba ganska hårt för att orka med gissar jag. Jakobsson är en spelare som däremot kan passa bättre in, bara han inte fortsätter vara så in i h-vete rädd för närkamper.
Kommentera