1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1902954

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Håller med till hälften. Genom åren, när Modo spelat i högre serie, så har ST alltid följt Modo.
Att ST fyller tidningen med Giffarna och TIK är ju självklart, varför ens ta upp det.
Att TIK finns i Allehanda är ju, som du säger, för att TIk har väldigt många anhängare där nu. Och den skaran växer stadigt, främst bland de yngre märker jag. Bor i H-sand själv numera.
Förstår inte din kritik mot ST. Vill du att de ska skriva lika mycket om Modo fast Modo kanske har 3% anhängare i Sundsvall/Timrå regionen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: nej vi modoiter behöver inte läsa om Modo i St däremot i ÖA o definitivt inte en massa om tik behåll det i St, och kan säga att det finns många modosupportrar i Sundsvall o även i Timrå , var du får dina procent ifrån vet jag inte men förmodligen drog du en gissning
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: Andelen modoiter är definitivt större. Ett problem för Timrå i den aspekten är att många sundsvallare gärna ser det gå dåligt för timrå.

och ja. Det är som sjukhusdiskussionen. Sundsvall snackar om att rädda Sundsvalls sjukhus. Övik och Sollefteå pratar om lika vård i hela länet. Dvs, inte på bekostnad av Sundsvall. (sedan är givetvis landstinget dumma i huvudet om de tror att öviksbor skulle välja fem mil längre bort på sämre vägar och mycket sämre sjukhus om Övik skulle läggas ned.)
Kommentera