1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1905146

Sv: Modo - Mora SCA
Harry Luras: Jag förstod nästan det :)
Dom 2 utv var ganska billiga, den sista hade han klubban i isen hela tiden men åkte ändå, dock så ser man direkt att han har så mycket bättre koll på sakerna på isen än vad alla andra har, varenda passning satt perfekt och sen hittade han uppspel som man fan inte ens han förutse från läktaren, han spelade nästan 100% felfritt i sin första match på mycket länge, han kommer bli helt galet viktig för Modo i vinter.
Övrigt är det kul att se hur skoningslösa Modospelarna är, man kör sitt spel, smäller på och åker väldigt mycket skridskor, mora hade enorma problem att hänga med långa stunder och Modo visade ingen respekt.
Isak Edman hade väl ingen bra kväll medans gamle Modo bekantingen Isak Wallin i andra kassen var enormt bra.
Werner jr tog fight 3-4 ggr, tacklade offensivt och smällde upp en puck, en frantidsman utan dess like, även Hedberg på backen var underbar att skåda, otroligt lik Toby Enström i spelsättet, Kalle jellvert hade bra fart men tappade lite puckar på sin kant i PP, Oscar Pettersson slet på bra och kommer ta en plats i laget mest troligt, Karla visar idag att han i sin bästa stunder är en spelare för de flesta shl lag.
Nä segern är rättvis, även om Mora kom in i matchen i 2a perioden både spel och målmässigt så spelade Modo på rätt sida efter sin plan och hotade ständigt offensivt, en storspelande Wallin höll siffrorna nere när det blåste som värst.

Modo överraskar på många plan idag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora SCA
Gavelo: Sedan så får inte folk glömma att vi möter ett SHL lag med så absolut inte konstigt eller skämmigt att det vart en tajt match.
Kommentera