1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1905378

Sv: Modo - Mora SCA
J F K:

Väldigt nöjd med försäsongen, endast matchen mot löven som var dålig. Spelar jämt mot tre olika shl lag och tar 8p på 4 matcher.

Gillar att vi försöker spela vårt spel, väldigt rolig hockey att se på. Vi åker skridskor, kämpar för varandra och kommer med en härlig fart. Fortsätter vi så här kan inte publiken klaga på underhållningen iaf.

Men en sak jag funderar över. Vi försöker ju verkligen spela oss ur varje situation. Under försäsong är det ok för att snabbare implementera grundspelet. Men när vi börjar spela om poäng så måste vi addera rätt avvägningar till detta. Vi kommer alltid ha matcher eller perioder av matcher då motståndarna är på gång och har flow. Vi måste då ha ett vapen att bryta detta mönster genom att dra ner tempot och spela enkelt tills vi kommer in i matchen igen.

Tycker det var tydligt i andra perioden idag, vi fortsatte med vårt spel även fast Timrå tryckte på, resultatet blev enkla pucktapp och missade passningar, timrå kunde enkelt etablera tryck igen, enda som bröt detta var pausvilan.

Här skulle man vilja se en period av enkelt spel, döda tempot sluta byta puck med motståndarna tills vi börjar få igång vårt spel. Hade vi gjort detta idag så tror jag vi jämnat ut spelet tidigare.

Detta är något vi måste jobba på under serien ifall vi ska ha chans att ligga i toppen. Men gissar att Björn har en plan för denna process.
Kommentera