1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479773 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1905531

Sv: Modo - Mora SCA
Rogersson: Jag har råkat ut för nån admin-tomte med en dålig dag och blivit avstängd från timråforumet så jag har skrivit try-out med modoforumet på 24 timmar. Nu måste jag hålla detta 100% hockeyrelaterat, annars blir jag avstängd härifrån också så jag måste fråga: Målvaktsbytet av Edman till Hanses, bra eller dåligt? Sänder det signaler att man tar det hela på allvar eller är det lite väl hårt på självförtroendet att bli utbytt i en träningsmatch när man till och med leder matchen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora SCA
Olle:
Hade gärna sett att Edman fått stå hela matchen, Hellkvist motiverade bytet med att man vill väcka laget då målen kom lite väl enkelt. Hellkvist la skulden på utespelarna som slarvat med skottäckning.

Dåligt för Edman kanske, men bra för gruppen att få ta hem en match mot mora. Sen kommer Edman från div 1 och kan mkt väl ta några kliv när säsongen väl har börjat.
Kommentera

Sv: Modo - Mora SCA
Olle: Jag tycker att 24 timmar var lite klent tilltaget för dina svinerier. 24 månader vore mer lämpligt 😂
Kommentera

Sv: Modo - Mora SCA
Olle: Om man ser till laget tycker jag det är bra, Björn visar att varje match ska vinnas. Tror dessutom risken var stor att Edman tappat matchen helt i det läget (klev av vid 3-3) vilket förmodligen gjort ännu större skada på hans självförtroende.
Bakom Hanses känns det väldigt tunt, vilket är enda orosmolnet just nu. Men måste såklart ge pojken fler chanser.
Kommentera