1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482567 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1906804

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Ruskigt modigt att tippa måste jag säga, men om vi ska göra någonting av detta så kanske jag skulle ta på mig att klippa ut allas tips och spara. Sedan genom att räkna fram differensen för varje lag få fram en slutsumma. Dvs, om Modo är tippade femma och blir trea får man 2 poäng.
Den med minst poäng vid säsongens slut har vunnit.
Givetvis är det en förutsättning att man likt Gusse skriver in tipset med placeringar och att man gör det innan första nedsläpp!!!

Som en gammal programmerare skulle det roa mig att jobba med excel och exempelvis python som plockar ut uppgifterna, räknar samman dem och presenterar resultatet. Då kan jag ha något programmeringsprojekt i höst och dessutom blir det nog lite roligare om vi kan följa upp det vid novemberlovet osv.

Låter det som en plan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jaha. Då får man presentera någon form av tips då. Kanske framförallt för att jag vill ha mer än en tippare att jämföra med nu när jag ska börja skriva mitt script...
Fick jag välja så ser jag gärna att det är kompletta namn och inga siffror, dvs som nedan, för då slipper jag ändra någonting när jag klistrar in det i Excel. Nu väntar jag ingen gigantisk anstormning så det är klart att jag klara av att fixa till det lite om ni är lata eller tycker att det är för oläsligt.
AIK
Björklöven
----------
Modo
Leksand
Södertälje
Almtuna
Karlskrona
Tingsryd
---------
Oskarshamn
Karlskoga
Västerås
Västervik
----------
Vita Hästen
Pantern
Kommentera