1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482622 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1909364

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:
Hålller med, tkr inte det är så produktivt att skricka hockeymördare od. Däremot så tkr jag SHL missar målet helt med arenakrav, och man bör se över vad man menar med ”produkten”. Supportrar bör kanske även de organisera sig på något sätt och försöka påverka på annat sätt än att skrika hockeymördare. Tror det är relativt lätt att få klubbarnas öra om man är beredd att göra vissa uppoffringar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Problemet är ju att SHL inte vill ha dialog. Man är bara intresserade av att tjäna pengar och ignorerar konstant att fråga fansen. Helst vill man att fansen går ned på knä och ödmjukt kysser marken Lindgren och hans lakejer går på.

2 minuter extra paus, hur förankrat var det? Arenakraven på Karlskrona som bara kostade pengar utan att tillföra et5 dyft. Förslaget att ett par klubbar skulle få uppflyttning via något frikort.

Bara att benämna hockey som produkt och fans som kunder tyder på ett så djävla förrakt för allt vad jag tycker hockey ska handla om.

Givetvis kallar man SHL för hockeymördare för att det är ju faktiskt det enda de någonsin lyssnat på. Vad än fansen velat prata om har man ignorerat och då tar man till ett öknamn som provocerar även den mest tjockhudade pengakåta pösiga pampen...
Kommentera