1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1911271

Sv: Apropå ingenting...
Modo verkar än så länge göra en bra säsong, det man är mest orolig över just nu är väl den dagen dom väljer eller är tvungen att vila Hanses och kör Edman, nu kan han nog göra bra matcher också, men känns ju inte lika säkert val som Hanses.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Jag ser ingen poäng med att spela Edman om han inte är redo, börjar det gå 15-20 omgångar in i serien och man märker på träningarna att han inte är redo, då tycker jag gott man ska börja leta en ny andra keeper
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Utan att ha sett träningarna är det svårt att veta var man har Edman. Jag tror att man valt Hanses för att få en bra start på säsongen. Nu anser jag att vi har råd att spela Edman någon match utan att vi får den sedvanliga paniken kring tabelläget och vårt obefintliga spel. Vi har i mina ögon köpt oss tid och trovärdighet nu. (Jag vet att vi även förra året började poängmässigt bra, men då var inte alls spelet särskilt övertygande.)

Ja, Hedberg hade en tung match. Jag tror att det i andra spelares ögon är bra att han får fortsätta spela sitt spel utan att bänkas. Så länge man jobbar hårt och gör sitt bästa så bänkas man inte automatiskt. Det är fantastiskt bra för juniorerna att känna det förtroendet. Speciellt för Hedberg och Berglund som båda är ganska offensiva.
Kommentera