MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1911311

Sv: Apropå ingenting...
Monno: I Allehanda verkar Pelle tycka att Hanses var överjordiskt bra igår. Det tycker inte jag. Visst var han bra och framförallt var hans slajdning i slutet av andra ganska matchavgörande, men inte tycker jag att Hanses var den enda anledningen till att vi var med i matchen fram till tredje perioden. Andra målet KHK gjorde är väl någonting som en överjordisk målvakt kunnat tagit och de två stolpträffarna i andra var ju inte direkt Hanses förtjänst.

Det var inte heller så att deras målvakt gjorde bort sig. Kanske skulle han tagit det andra målet, men de tre övriga var helt omöjliga att rädda. Det var inte i mina ögon så att målvaktsspelet var lika avgörande som mot AIK borta, även om Hanses kanske hade en lite fördel igår...

Jag tycker att försvarsspelet blev allt mindre uselt i slutet av första perioden och även om KHK sköt mycket då hade vi boxat ut dem bättre.