1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1912614

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Ja Damerna har verkligen överraskat i positiv bemärkelse, kanske är det för att fler fått chansen att kliva fram och ta ansvar när många ”stjärnor” lämnat, man verkar ha ett kollektiv som drar åt samma håll, kryddat med bra nyförvärv.

Man måste nog säga att det genomsyrar hela föreningen just nu, juniorlagen går riktigt bra (som vanligt), Damerna ligger i topp och herrarna likaså, ekonomin är stark och Modo som förening verkar mer stabil än på länge, kompetens genom leden och en tydlig målsättning från styrelsen ner på isen.


Just nu är det riktigt glatt att vara Modoit, denna känsla har varit saknad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Helt apropå ingenting som rubriken lyder,
Hur troligt skulle det vara att Alexander Steen gör en comeback i Modo Hockey?!

Utan att ha någon aning om hur han och hans familj resonerar så finns det fler saker som faktiskt pekar för en comeback än emot!

*Emot är väl att Frölunda nog skulle betala enormt bra för att få ”hem” sim guldklimp
*Att han spelar kontraktet ut med St Louis och går i pension.

*För är att han tydligt uttalat sig som Modoit och uppenbarligen känner starkt för föreningen.
* Att han har en av sina bättre kompisar i klubben (Tobias Enström)
* Att han lämnar Blues efter kontraktet löpt ut 20/21 och då vid en ålder av 36 fortfarande har gnista att lira AS hockey någon säsong eller 2.
* St Louis är inte guds bästa skapelse bland städer så jag har svårt att tro att han stannar kvar där längre än kontraktet med blues sträcker sig.

Fyll gärna på med tankar kring detta.

Detta är en sjukt hypotetisk tankeställarn och är bara rena spekulationer, men eftersom läget är som det är mellan Steen och Modo så finns det anledning att drömma och spekulera
Kommentera