1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1914321

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
NuMo: Tyvärr, trots att MoDo ledde serien, får man aldrig vara glad. Jag kan inte Björn Hellkvist-hockey som många andra här, men när man inte ids ta i innan man ligger under och spelar så undermålig hockey i egen zon(Björklund gör så många indianare senaste matcherna så han borde bänkas efter en halv minut idag) varenda jävla match, så är vi inte ett lag för våren. Vi har haft tur en radda av matcher men vårat pinsamma överkonstruktiva spel i egen zon och attityden att vi ä'r lite bättre... bådar inte gott när det kommer att gälla. Våra spelare visar ingen respekt för målvakten. Hanses gjorde kanske sitt livs match borta mot karlskoga, men vårat spel i egen zon höll på att kosta honom rollen som match-hjälte. Samma när orutinerade Dackell fick stå. Visst borde laget hjälpa honom i slutet, nädå, vi ger bort pucken, spelar blindpass i egen zon, enda gången vi rensar är när det är ett fåtal sekunder kvar, då slår vi icing. Huga för att hålla på detta lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: håller med vi har varit ett antal här som har varit kritiska till försvarspelet men då tycker andra att vi gnäller, riktigt bra spel i 1a idag trots bjudningen sen alldeles för naivt spel i 2a, känns som de tror att de är bättre o att det ordnar sig , kändes innan match idag,att det skulle,bli förlust men Hästen har fått mycket gratis ikväll får hoppas de har moral o gör en bra sista, tokrusar de,så,ringer,det fler gånger i baken
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Sen så leder vi fortfarande serien :)
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Tror inte det är riktigt så enkelt alla gånger, nog tar Modo i men motståndarna har ändå fått lätta mål medans Modo inte fått in puckarna, denna match borde varit stäng efter 1a men idag studsar det hästens väg.
Sen kan jag tycka att man förtjänar lite tur och Modo är kanske det lag som jobbar hårdast och får därmed vanligtvis en hel del medstuds i spelet.
Matchen är inte slut, men det man kan konstatera är att Modo tyvärr släpper alldeles för enkla mål i arslet men man har varit så effektiva i bland annat PP att man ändå tagit 3 poängare.
Hårdare jobb och bättre skärpa, sen gärna en toppmålvakt och en toppback till så blir vi farliga till våren
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Dunkade in en tjugolapp på vinst nu till 40 ggr pengarna :P
Kommentera