1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1915148

Sv: Modo - Pantern
Tarasov: Top 8 är en klar realistisk målsättning att ha. Och det skrev jag tidigare med playoff ska vara målet sedan kan allt hända. Men att förvänta sig man ska vara top 3 tycker jag är för hårt att kräva utan är vi top 8 så har vi tagit otroliga kliv gemfört med tidigare år och då måste man kunna vara nöjd med det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern
Dundee: Jag tycker topp 3 är en fullt realistisk målsättning i år. Det är dessutom sjukt svårt att bygga lag likt du beskriver och förvänta sig att få behålla spelare som utvecklas och blir bättre.
Varje år måste vi vara med och hugga på kval till SHL, det tror jag är enda möjligheten att ta sig upp.

Som många varit inne på tror jag en stark backup till Hanses kommer behövas. Har aldrig sett honom så bra som ifjol vår när han pressades av Wallin.
Kommentera

Sv: Modo - Pantern
Dundee:
Själv gör jag bedömningen utifrån de resurser man har och klarar man inte av att hålla sig i toppen med det så är det något grundläggande fel och därmed bör något förändras per omg. Verkar som att vi äntligen fått en tränare som vet vad han pysslar med. Vi har alla möjligheter att konkurrera med andra allsvenska klubbar om spelare så det är lite upp till oss att göra förarbetet osv.
Kommentera