1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479863 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1915154

Sv: Modo - Pantern
Monno: Frågan är hur Modo ställer sig i målvaktsfrågan?
Hanses kan hur som helst inte stå alla matcher utan behöver avlastning, dessutom är han tyvärr för ojämn för att vara den målvakten vi nog behöver för att kunna hota i ett kval så jag hoppas man tar in en riktigt bra målvakt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern
Gavelo: Har inte jämnheten varit lite av Hanses akilleshäl genom åren? Det finns en anledning nog att han inte är i SHL liksom.
Och jag tycker det kan räcka om han är på topp 45 matcher av 60 eller vad det blir. Men då måste vi ha någon som kan ta honom plats när han dippar. Det har vi inte nu.

Att vi ska hitta en målvakt som håller SHL klass 98% av matcherna som inte faktiskt spelar i SHL är rätt svårt.
Det gäller å ha flyt å isf ha en som dröm spelar vid kval (typ Haukeland) eller en uppåtgående som spelar SHL året efter vare sig man går upp eller inte. (Ja typ Fasth)

Vi spelar ett svårt spel. Så när vi saknar skärpa/flytet som ikväll ser det rätt illa ut för då kan vi passa motståndarna 3ggr i rad när vi ska ut ur som.
Jag sa till kompisen att Panterns stolpträff nog är det enda medflytet vi haft på länge, och direkt efter tjabblar vi, pucken studsar över blad och Pantern får sätta den i tomt mål...
Kommentera

Sv: Modo - Pantern
Gavelo: Det är övertydligt att hanses ej en första målvakt för ett lag som aspirerar på topp-placering. In med en bättre som kan konkurrera och ta över första spaden om Erik ska vara så kass. Han ska absolut inte vara garanterad starter som han är idag. Jag tycker det behövs en första center också och gärna snart.
Kommentera