1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479922 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1915155

Sv: Modo - Pantern
Tarasov:

Visst vi förlorar, men vi är inte så jävla dåliga som alla skriver varken i denna match eller i förra.

Vilka hade inte inför säsongen tagit denna säsongsinledning? 23p på 11 matcher hade jag tagit alla dagar i veckan, dessutom är det denna typ av spel jag vill se att vi håller oss till då det utvecklar spelarna över tid och är roligt att kolla på.

Är jag nöjd med matcherna mot VH och Pantern? Nej absolut inte, men matcher där vi inte kommer upp i nivå och där spelet knackar kommer att komma under seriens gång för alla lag.

Trots att vi ligger långt ifrån max är vi ändå ett spelförande lag och vinner skotten tydligt i bägge matcherna samt får många farliga avslut, så är inte orolig ifall vi fortsätter så här. Hade varit värre ifall vi var utespelare och inte räckte till trots att vi låg på vårt max. En sak är att i dessa matcher är det ingen kedja som varit riktigt het, i tidigare matcher är det alltid en kedja som lett oss och skapat väg för övriga.

Det laget behöver fokusera på är effektivitet och noggrannhet, när vi får lägena speciellt i PP måste pucken sitta. Sedan behöver vi vårda pucken bättre när det studsar emot så vi inte bjuder på något. Motståndare som backar hem ska fan knappt få låna pucken och framförallt inte få sticka på farliga kontringar.

Sedan måste vi lära oss spela mot lag som backar hem och går på kontring, många lag har nog sett modos kapacitet i år och kommer vara defensiva mot oss jämfört med tidigare säsonger, där är det tålamod och noggrannhet som gäller, vi får inte gå bort oss i vår iver att sätta puckarna och sedan får vi inte bjuda på kontringar så enkelt för det är precis det motståndarna väntar på.

Det är bara att bita ihop, att HA är jämn och ett riktigt getingbo där alla slår alla visste vi. Finns inga enkla matcher och vi kommer inte promenera igenom serien med det poängsnitt vi hade på första 9 matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern
Rytter: Jag tycker att formen dalat mer och mer de senaste 4-5 matcherna tror att vi lyckats vinna ändå.
Kommentera