1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

326664 inlägg · 3868 ämnen

Inlägg #1915402

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
tjerdo: Det går fort i hockey, nyss lite ohotad 1:a, en förlust till och vi kan ligga ungefär i mitten av tabellen, historien upprepar sig (kanske)!!

Det blir ju horribelt viktigt att vinna nästa match för att få häng på Oskarshamn som löjligt nog verkar fått ihop ett topplag i år igen (hur fan gör dom?)
Leksand har en märklig förmåga att alltid hänga med i toppen även fast man ser dom torska lite nu och då, och Pantern, kanske världens enda lag utan hemmapublik och brukar ha en omsättning av spelare varje säsong som en vanlig klubb har på 3 år är också (som vanligt) med i topp5, AIK som har enormt hemmastöd och en lyckad insamling har ekonomiska muskler att hålla sig topp 3 hela säsongen och bättre.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Det låter som att Hellkvist var besviken på flera korkade beslut mot Vita Hästen, men att han generellt var väldigt nöjd med matchen mot Pantern. I antalet avslut och antalet kvalificerade avslut var vi överlägsna i den matchen och rimligen borde man vunnit klart om man varit mer effektiva. Sedan var det två undermåliga backchecks och ett väldigt slarvigt boxplay som gav Pantern deras mål. Saker som ganska enkelt kunnat undvikas.

Hellkvist låter mer positiv än jag kände mig faktiskt. Sedan har Hellkvist studerat matchen noggrant i efterhand också samt har fantastiskt mycket mer kompetens än mig...
+1
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo:
Ang Oskarshamn så har de panterns gamla tränartrojka och Per ”Kenta” som gm, båda har varförsig fått lag att överprestera.
+1
Kommentera