1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325696 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1915719

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Jag skall ge dig ett sista inlägg och jag hoppas verkligen att kronan trillar ner, sen avslutar jag denna diskussion med dig.

Det hela började med att du skrev några gnälliga inlägg vilket man absolut kan göra eftersom jag uppfattade det som att just dom var i affekt pga det usla resultatet i matchen.
Sen tyckte du att Modo var dåliga på att värdera sina lägen i egen zon, speciellt när man leder matcher och det är lite tid kvar, du tyckte att man borde kunna flippa ut puckar oftare än att spela efter Hellkvist system där man spelar en passning in framför eget mål, JAG tror att dom flesta håller med om att Modospelarna ska vara bättre och helst 100% i detta men det är en utopi, MITT svar till dig ang detta var att Modo som har rätt många unga/juniorer i laget kommer göra dessa ”misstag/felvärderingar” tills de berörda fått mer träning och rutin OCH att vi bör sitta lugnt i båten eftersom det är ca 40 omg. kvar tills det blir allvar på riktigt.

Sen skrev du att Wernblom var duktig på att värdera dessa lägen, det är han säkert MEN han har lite svårare med andra värderingar i sitt spel, speciellt det fysiska spelet där han ibland är lite för het.
Där någonstans brann det för dig och påstod att jag blandade och gav, sen drog du upp något med att du aldrig sagt något om Werner i offensiv zon,NÄ det har du inte OCH det har inte jag heller, så i det fallet var det du som ”svingade hej vilt”.

När du ska skriva ett inlägg till någon så är det bra om du kommer ihåg vad du skrivit tidigare så vi kan bemöta dom på bästa sätt.

Önskar dig en bra söndag och så sätter jag punkt för denna dusskussion!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Du som är så smart, läs vad du skrev. Nu är det bara 20 omgångar kvar.

Vi är tyvärr fortfarande usla på att värdera i egen zon. När ska Hellkvists underbaa system betala sej? Vårt PP har ju bara haft 30 omgångar på att bli bättre!?!?!
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Lovade att inte skriva, men blir irriterad när jag läser dina inlägg. Det enda jag kritiserade var att Vi var usla på att värdera pucken i egen zon. du jinxade o fick det till att jag inte ville ge juniorer chansen. Du gav mej t.o.m en diagnos(pinsamt), men nu skriver du om att juniorer nte hjälper MoDo till framgång. Du kan fortsätta ge mej diagnoser, men pinsamt att du inte kan vara konsekvent!!
Kommentera