1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1919129

Sv: Modo - AIK
atomragnar: Första utvisningen är ju ett hån då AIK filmar. annars är AIK något bättre, men vi har ingen målvakt. Alla tre målen skulle Hanses tagit ifjol, men inte i år.

Att jämföra med tidigare år är bara löjligt och okunnigt. Vi har ett helt annat lag i vinter, men för första gången på länge har Vi bedrövligt målvaktsspel.

Sedan verkar AIKs tränare lurat domaren på läktaren..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
J F K: Aik något bättre? Dom är bättre i alla moment på isen. Dom åker mycket mera skridskor, vinner närkamper. Aik var heltaggade när dom gick ut på isen. Det var inte Modo som ser nästan rädda ut. Kunde stått 0-5. Både ribba och stolpskott för Aik. Vi verkar ha samma vanliga Modo igen.
Kommentera

Sv: Modo - AIK
J F K: Just nu är det bara ett lag på isen, vi står ju helt still och tittar på Aik behöver ju inte ens anstränga sig. Målvaktsspelet skulle kunna vara betydligt bättre det håller jag med om men vi får skylla oss själva med utvisningarna vi ställer till det själv och sätter oss i dumma situationer. Det finns ju ingen ork eller något. Nu drar vi på oss en idiot utvisning igen.
Kommentera

Sv: Modo - AIK
J F K: Jag har stängt av sen 2-0 men känslan är de är Jonstorps J20 mot Kanandas a-lag. Det jag vill poängtera är att Modo är urusla och inte AIK gudomliga. Det här Modolaget slår inget allsvenskt lag. Men vi tror på det och de är nog nedtränade sen fram till 3 omgångar kvar och vi är avsågade på plats 10-14
Kommentera