1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479906 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919211

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Bra byte av toby där!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
hk: Tyvärr är det klasskillnad på lagen, AIK är bättre på alla positioner, man viker inte ned sig och man utnyttjar att Modo är usla i egen zon och att man har problem att åka skridskor. Gnaget måste vara otroligt missnöjda med att man bara har 4-2, iofs så har man inte ansträngt sig så hårt heller och 3 poäng är iaf 3 poäng och dom kan vila sig inför bättre motstånd.
Modo är precis som tidigare år, bra i början innan andra lag har kommit igång, sen blir man omsprungna av flocken och hamnar slutligen nere i botten någonstans, räddningsplankorna är lagen som inte har ekonomi att köpa på sig bättre spelare så vi halkar iaf inte ur allsvenskan.

Modo är laget i Sverige som måste kunna titulera sig som det lag som har störst avstånd mellan sina toppar och sina dalar år efter år efter år, DET är något vi iaf kan vara stolta över

Jag gissar på att 3e perioden blir en händelsefattig period, Modo kommer inte lyckas skapa just någonting och AIK gör ganska enkelt 5an och 6an innan man mest spelar av sista 6-7 minutrarna.

Kalla mig Saida
Kommentera