1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919625

Sv: Modo - AIK
Nucky: Blomkvist nämnde igår att AIK gjort stora framstegmsedan de gått ifrån det plottriga kortpassningsspelet i egen zon som de började säsongen med, nåt för Hellkvist att fundera över...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Heyerdal: Hellqvist fokuserar bara på en sak de är det att den totalt katastrofala nyförvärvet hagelin ska spela så mycket som möjligt och elvenäs varför värvade man honom ???? Jo Björn har ju för fan haft honom oxå !! Fy fan hatar svågerpolitik Och vad säger Sundlöv efter en sån här kräft gång?? Jo jag litar på Björn ?? Ärligt vad ska karln säga han har ju värvat honom ???vi är Modo hockey och ingen jävla skåning ska slita ur den känslan för grabbarna från bygden osv !! Jag blir vansinnig när man ser hur han coachar laget mot smartare motstånd ,vi är då helt lost !!
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Heyerdal:

Ja det spelet ska man inte söka jämt utan när vi har bra läge och flytet med oss. Som igår när det gåe tungt måste vi spela rakare och enklare, andra perioden var ju ett bevis på det då kom vi igång trots tuff start. Så ser gärna att vi varierar uppspelen mer t ex andra perioden med långt till båsen borde man föredra det enklare raka spelet.
Kommentera