1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474558 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1920150

Sv: Leksand - Modo
Tarasov:

Problemet är ju att dessa havererat samtidigt under denna förlustrad. Kommer alltid perioder när pp eller bp enskilt hackar men då måste den andra spelformen väga upp. Detta är ju räddningen för många lag i mitten som inte har kapacitet att dominera i fem mot fem. Har dom ett dåligt bp väger dom upo med bra pp och tvärtom.

Just nu går vi totalt minus i special teams och då blir det svårt att vinna matcher då vårt 5 mot 5 måste gå rejält plus mot motståndarna.

Mot aik hade vi kunnat stoppa blödningen med bra bp och gjort match av det. Idag hade ett bra pp kunnat sätta press på leksand tidigt.

Nyckeln är som du varit inne på är prio på bp, detta måste upp så vi inte ger bort initiativ i matcherna. Sedan i takt med att spelet blir bättre kan man ju börja finslipa pp så man får ett vapen till i tighta matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksand - Modo
Rytter: Vi hade inte så många bra chanser, men det hade inte Leksand heller. deras mål är ju en puck som målvakten tappade och när de slår undan klubban i ett läge där vi annars hade full koll. Inte mycket att göra på dem direkt.

uppehåll och en chans att bryta ihop och komma igen.
Kommentera