1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479867 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1920151

Sv: Leksand - Modo
Rytter: Vi hade inte så många bra chanser, men det hade inte Leksand heller. deras mål är ju en puck som målvakten tappade och när de slår undan klubban i ett läge där vi annars hade full koll. Inte mycket att göra på dem direkt.

uppehåll och en chans att bryta ihop och komma igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksand - Modo
J F K: Oavsett pucktappet, så tycker jag att Lundin gjorde en bra match.
Kändes betydligt tryggare, än Hanses.
Kommentera

Sv: Leksand - Modo
J F K:

I ärlighetens namn tycker jag att det ser ut som att motståndarna har läst sönder vårt spel. De backar hem och kör en tajt box även i spel 5-mot-5,håller oss på utsidan och väntar på en passning över centrallinjen. Det framgår även tydligt av skottkartan, då vi knappt kommer innan för tekningscirklarna längre. Vi blir även extremt känsliga för kontringar pga detta.

Det är på sätt och vis inte helt ologiskt att en av de mer odisciplinerade spelarna, Lukas Wernblom, är en av få som lyckas skapa lite oreda.

Sedan är det dags att Toby börjar ta lite mer offensiva initiativ. Han gör extremt få misstag, men jag skulle vilja se honom driva pucken mer och komma till fler avslut. Börjar det lossna för en sådan stjärna så blir motståndarna alltid ängsliga och det brukar göra underverk för Power Play.
Kommentera