1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1920223

Sv: Leksand - Modo
Axle San: De första matcherna fick vi många lägen mitt i slotet i PP, men det har motståndarna uppmärksammat och täppt till är min känsla. Man vet hur vi helst sätter upp spelet och att avslut kommer från vänstersidan numera.

Sedan är det som du skriver inte mycket som är unikt. Vi har inte varierat avsluten tillräckligt. Inte drivit upp tempo i passningsspel och förflyttningar, vilket gör oss lätta att styra undan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksand - Modo
J F K: Det man också kan ha med i ekvationen är att i början av serien så kan det vara så att många lag inte fått ihop kemin och det tilltänkte spelsättet till 100% vilket gav Modo lite enkla mål i tex PP.

Övrigt så är känslan att Modo behöver hitta en första center för att få lite mer spets, bredden är enormt bra, kanske bäst i AS men den riktiga spetsen saknas.
Sen får man väl ge Lundin några matcher även om jag vet att jag var en av dom som tidigt ställde in mig i ledet som tyckte man borde satsat högre i målvaktsfrågan.

Blir för övrigt spännande att se hur Hellkvist väljer att tackla uppehållet, blir det hårdkörning eller blir det mycket vila, vad gör han för analyser av läget
Kommentera