1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1922894

Sv: Västerås - Modo
Dundee: ?
Ser du inte att det är fullständig kris?!!
Modo kan ju inte spela hockey, ingenting funkar, vi rasar som en sten i tabellen och är sämst av alla lagen i serien.

Det är kris nu, om 10 omgångar så kan vi lägga ner och satsa på kvalet ner till div 1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo
Affekt gavelo !!!!!!!! Begriper mig inte på dig ??? Du som inte förstår vissa kommentarer men ändå kommenterar dessa,,,, pga att det inte är punkt osv bla bla bla !!!! Googla affekt.....till nästa kommentar,så du vet vad det är !!!,,innan du kommenterar nästa gång!!!!
Kommentera

Sv: Västerås - Modo
Gavelo: Jag ser ett hockeylag som har otroligt dålig självförtroende, Och det har gått troll i sakerna samtidigt så har jag tidigare sagt att jag tror många haft alldeles för höga förväntningar på detta lag. Visst måste man ha förväntningar men att tro att bara för vi har ett namnkunnigt lag på papperet så är vi automatiskt ett topplag är bara idiotiskt.

Nä stötta grabbarna istället för att sitta och kasta skit till höger och vänster visst är det frustrerande att dom förlorar och spelar inte nå bra hockey för tillfället men det hjälper knappast att sluta stötta dom. Är man en trogen supporter så stöttar man klubben i alla lägen hur tungt det en är.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo
Spela ingen roll att holm suget pip modo är ju så jäkla kassa. Vet ju inte ens vart målet är? Modo förstör intresset för hockey
Kommentera