1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922909

Sv: Västerås - Modo
Gavelo: Jag ser ett hockeylag som har otroligt dålig självförtroende, Och det har gått troll i sakerna samtidigt så har jag tidigare sagt att jag tror många haft alldeles för höga förväntningar på detta lag. Visst måste man ha förväntningar men att tro att bara för vi har ett namnkunnigt lag på papperet så är vi automatiskt ett topplag är bara idiotiskt.

Nä stötta grabbarna istället för att sitta och kasta skit till höger och vänster visst är det frustrerande att dom förlorar och spelar inte nå bra hockey för tillfället men det hjälper knappast att sluta stötta dom. Är man en trogen supporter så stöttar man klubben i alla lägen hur tungt det en är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo
Dundee: Kul för dig nästa år! Nära till alla bortamatcher.. idioti - detta är inte ok någonstans och detta lag överlever inte kval nedåt, precis som allt här i livet måste man säga ifrån när det går så jävla illa och är så misskött eller vad nu fasen det är. Såg inte matchen idag för man visste de skulle torska som de kommer fortsätta göra och det blir nog div 1 om inte iår nästa år.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo
Dundee: fast även om man är dåliga så är det illa att man varje säsong skall förlora så jäkla många matcher irad
Kommentera

Sv: Västerås - Modo
Dundee: Woooooooooord!!!!!!!
Kommentera