1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

304074 inlägg · 3809 ämnen

Inlägg #1923119

Sv: DEN STORA FRÅGAN - ÄR VI VÄRDA FRAMGÅNG?
Snake Streamer: Fint skrivet men så funkar det inte. Är man i underhållningsindustrin och inte presterar då får man höra det. Oavsett sportstjärna, skådespelare whatnot. Det är förvånansvärt många som trotsallt sluter upp kring detta skal av som ska kallas hockeylag på slutet. Jag tycker man måste kunna hantera viss kritik som spelare och även hålla sig borta. Man vet hur mycket saker och ting beror diverse fans. Går man till jobbet utan hjärta och vilja/lust att kämpa då är det så. Som man bäddar får man ligga heter det. Klyschor är klyschor av en anledning.

Detta utopia som det snackas om att ingen kritiserade förr finns inte. Man måste vakna och se hur verkligheten är. Förändringen är dock att det digitala har gjort det möjligt att dela sina åsikter mycket vidare och utanför närmaste kretsen. Därav tror jag det är delvis en illusion att de skulle vara värre. Det är bara att information är tillgänglig för den som vill läsa den. Så håll er borta från sådana kanaler om det får er att må så dålig likt hur de undveks förr dock svårare att välja att deltaga då.

Tror inte de är unikt för Modo att folk skulle reagera så här. Dock är det ganska unikt av Modo att kollapsa så totalt som föreningen gjort i 10 år. Hur kan man förvänta sig att stödet ska vara som de är det finns ingen glöd inget hjärta. Vad är det ens man ska supporta längre? Om det erbjuds utåt inte längre återspeglar vad man tycker klubben ska representera? Det känns som rent krasst att klubben inser det bäst av att se hur oattraktiv den har blivit. Dvs det kan då inse hur illa det faktiskt kan vara. Framförallt hur illa de kommer bli om de inte kan styra upp det snart.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: DEN STORA FRÅGAN - ÄR VI VÄRDA FRAMGÅNG?
atomragnar:
Men är det så svårt att hålla ev kritik på en vettig nivå? Är rätt säker på att jag kan sätta mig ner med alla som varit delaktiga i Modos PP de senaste 10 matcherna och konstatera att det inte varit bra och känslan är att de slarvat ibland utan att de skulle ta särskilt illa upp.

Att däremot kalla dem nollar/värdelösa/sopor eller annat känns inte särskilt vettigt.
+2
Kommentera

Sv: DEN STORA FRÅGAN - ÄR VI VÄRDA FRAMGÅNG?
atomragnar: Sen är det väl inget unikt för just Modo att vi fans gnäller när det går dåligt, jag tror det är preciiis lika dant bland alla landets fans.
Minns när jag bodde i Dalarna 13/14 och leksand hade flertalet förluster i rad, jisses då övervägde folk att börja hålla på mora, när Timrå åkte ut mot oss 07 så var stora sågen framme, och på tidigare 2000 talet när Prestberg, Jönsson, Nordström dominerade och Fbk råkade förlora en match efter en säsong full av vinster så höll det på att bli kollektivt sjölvmord i byn.

Samma lika på alla platser
Kommentera