1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474549 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1923145

Sv: Västerås - Modo
Nucky: Ja, det är klart det inte blir någon fart om man inte får till något flyt. Spontant känner jag att jag inte kan uttala mig om temposkillnaden. Men det kan ju vara så att det bara såg ut som att vi spelade i ett högre tempo än vi faktiskt gjorde pga att vi mycket enklare "tilläts" med uppspelen (och således tilläts komma med högre fart igenom mittzon) och att vi nu har blivit scoutade och motståndarna ligger närmre och stoppar/stressar oss tidigare. Och att vi just nu saknar lösningar/tillräcklig smartness. En teori bara... Det är dock mycket bättre om det är som du påstår ;-) För jag blir lite oroad när tränaren insinuerar att vi saknar speed (har ingen källa dock, Harald som sa det i nån sändning) och att detta kan kompenseras av andra beståndsdelar när farten mer eller mindre känns grundläggande i dagens hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo
7r1l5k3: Tycker verkligen inte vi saknar snabba spelare, har Hellkvist sagt det?
Dock lite märkligt om alla lag lär sig att spela mot oss samtidigt, om du förstår vad jag menar.
Som igår fick vi flera vändningar där pucken spelas in centralt i egen zon och backen får ocean av is att spela den vidare, men likt förbannat kommer passet lite för sent och för slarvigt så att kontringsmöjligheten rinner ut i sanden.
Hur många kontringar hade inte Oscar Pettersson själv i de första matcherna, där han fick en rapp passning på bladet och åkte sig fri? Finns inte ens tendens till det längre.

Tycker f.ö Anton Karlström är saknad. Han och O.P var ruggigt jobbiga att möta i början.
Kommentera