1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474696 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1923154

Sv: Västerås - Modo
7r1l5k3: Tycker verkligen inte vi saknar snabba spelare, har Hellkvist sagt det?
Dock lite märkligt om alla lag lär sig att spela mot oss samtidigt, om du förstår vad jag menar.
Som igår fick vi flera vändningar där pucken spelas in centralt i egen zon och backen får ocean av is att spela den vidare, men likt förbannat kommer passet lite för sent och för slarvigt så att kontringsmöjligheten rinner ut i sanden.
Hur många kontringar hade inte Oscar Pettersson själv i de första matcherna, där han fick en rapp passning på bladet och åkte sig fri? Finns inte ens tendens till det längre.

Tycker f.ö Anton Karlström är saknad. Han och O.P var ruggigt jobbiga att möta i början.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo
Nucky: ja skulle gärna se Karlström igen.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo
Nucky: Nog tycker jag att många av våra ledande spelare är seg på rören. Märklig kedja med Eriksson,Karlkvist,Johnsson. Tre tröga finlirare. Men jag litar på att Hellkvist vet vad han gör. 3 lätta pinnar imorrn!.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo
Nucky: Det var så jag uppfattade det när Harald återgav nåt Björn hade sagt, att man kan ~"kompensera avsaknad av fart med att spela smart". När eller vid vilket tillfälle Björn skulle ha sagt detta vet jag dock inte.

Harald sa detta i en parallell sändning (alltså inte i samma sändning som Modo spelade) om det var igår, eller i onsdags? Minnet är kort...

"Dock lite märkligt om alla lag lär sig att spela mot oss samtidigt" Jo, på så sätt håller kanske inte min tes hela vägen...
Kommentera