1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479904 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1924125

Sv: Pantern - Modo
Monno: missade andra per pga av strömavbrott men kollade swehockey, vad fasen gjorde,Wernblom fyra 2-min på första halvan? Trots seger så såg jag ingen större uppryckning i laget, Panterna ganska uddlösa framåt el så var vårt försvarspel bättre, sen en riktig indianreservat av Tobias i första o som lagkapten ska han inte snacka ut sig i sista, 2-0 läge borde han vara rädd om
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pantern - Modo
Heyerdal: 2-0, och spelarna var i princip precis inbytta, tycker nog man har margibal att sätta den pucken. Med tiden han hade på sig hade den suttit 9/10 gånger, om inte fler.

Annars var indianaren i första perioden första på säsongen? Även solen har sina fläckar. I ärlighetens namn har jag för mig att han fick en tackling precis i ögonblicket han slog den. Gissar på att det bidrog.
Kommentera

Sv: Pantern - Modo
Heyerdal:

Vi vinner med 4-0, spelar stabilt boxplay, gör 2 pp mål har bättre fart än tidigare, släpper till mindre i defensiven och känns hetare runt bägge målen. En bra bortamatch mot ett lag vi haft det svårt mot.

Då ska insatsen förminskas och nästan som laget ska be om ursäkt för vinsten. Modofans är verkligen extremt konstiga och aldrig nöjda. Faktum är att vi ligger hyfsat till i tabellen trots en sjuk svacka, man kan nästa tro att vissa skribenter här vill att det ska gå dåligt så man får säga "vad var det jag sa".
Kommentera

Sv: Pantern - Modo
Heyerdal: Haha jag for på affären när strömmen gick ;)
Fick man följa via hockeyallsvenskan.se
Kommentera

Sv: Pantern - Modo
Heyerdal: jaja indianare ska det va...plattan skriver själv ;)
Kommentera