1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1931399

Sv: Modo-Västervik
Tarasov: Att Modo hockey dragits med spelare som festar under säsongen är verkligen inget nytt, redan på den tiden weinhandl spelade i Modo så festade han rejält, iofs under en skadeperiod men ändå. Possler festade mellan matcherna och det finns fler exempel.
Tror det är svårt att komma ifrån detta även om man såklart gärna skulle ha sett 0 tolerans.

Sen kan jag tycka att det är störtlöjligt att man ska målas ut som förbrytare för att man ”tafsat” på en tjej på krogen, på krogen tafsar alla på alla killar som tjejer, skulle jag anmält varenda kvinna som limmat på mig så skulle man nog ha en 2 pärmar med anmälningar.
Säger inte att det är okej, bara att jag tycker det är störtlöjligt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Västervik
Gavelo:
Fast det måste ju finnas en gräns mellan att limma och tafsa? Är helt säker på att alla innerst inne vet var gränserna går mellan att visa intresse och att gå över gränsen för var man överskrider en gräns gentemot en annan människa.
Kommentera

Sv: Modo-Västervik
Gavelo: Tänk att jag förstod att du skulle kommentera domen som löjlig. ;)

Ritola var väl rätt duktig på festa han också?
Det är hockeyspelare vi snackar om, att en och annan är en gris är ju knappast förvånande tyvärr.
Hockey handlar mycket om skills. Därav kan spelare som är jävligt skickliga klara sig rätt långt på det utan att vara särskilt professionella i övrigt.
Ja menar, kanske USAs bästa spelare (Kane) har ju flera gånger visat sig vara ett praktsvin som är rätt duktig på supa sig as kalas.

Iofs har ju t.ex. Northug inte varit helt blyg för att festa alltid heller så även i sporter som kräver allt av din kropp går det att fuska med rätt gener. =)
Kommentera

Sv: Modo-Västervik
Gavelo: Det är nog väldigt många som festar under säsong i alla lag. Det är givetvis inte bra då det förtar en del av träningen, men så fungerar det tyvärr. Det är snarare få undantag som aldrig dricker skulle jag säga.

Sedan vet vi inte i hur han tafsat och under hur lång tid. Jag tycker att det är bra om man blir kvitt sådant.
Kommentera