1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480299 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1934574

Sv: Södertälje - Modo
Gavelo:
Ja synd att inte offensiven hänger med defensivens utveckligen under säsongen. Vårt BP har gått från ligans sämsta till att ligga på medel nu, 78%, när det gäller insläppta mål kan vi kanske landa kring topp-2. Men vi hade behöver en 10-12 mål till för att vara ett topplag. PP får ta på sig en 6-7 av de målen. Om man nu missar att sätta dit en i PP är det väl sin sak men att förlora en match för att man släpper in ett i PP🙇‍♂️

Sen är del av defensivens framgång beroende på att Linus L ligger på 93-94%, men det behöver man inte be om ursäkt för. Frågan är om man får dels behålla honom och om man har så pass bra koll på målvakter att man kan ersätta honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje - Modo
Tarasov: Backar och målvakter håller ju absolut toppklass. Tycker många utav målen bakåt beror på att våra forwards inte rör på sig, står felplacerade och därför inte kan skära av vinklar eller täcka skott. Samt släpper till hela mittzonen för kontringar. Som grädden på det illasmakande moset så är man lika orörliga från defensiv blå och framåt och hjälper inte varandra utan står stilla och väntar på att någon annan ska göra jobbet.

Skulle hellkvist bara få alla FW att åka skridskor som vi gjort i flera matcher där alla vill något skulle det se väldigt annorlunda ut.

Vi ska vara väldigt glada över topp 8 sett till snittprestationer senaste 25 omgångarna. Defensiven håller oss flytande än så länge.

Vet att jag har för höga förväntningar, men vill fortfarande se lite jäkla vilja och stolthet.

/Sur
Kommentera