1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478756 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1934601

Sv: Södertälje - Modo
Tarasov: Backar och målvakter håller ju absolut toppklass. Tycker många utav målen bakåt beror på att våra forwards inte rör på sig, står felplacerade och därför inte kan skära av vinklar eller täcka skott. Samt släpper till hela mittzonen för kontringar. Som grädden på det illasmakande moset så är man lika orörliga från defensiv blå och framåt och hjälper inte varandra utan står stilla och väntar på att någon annan ska göra jobbet.

Skulle hellkvist bara få alla FW att åka skridskor som vi gjort i flera matcher där alla vill något skulle det se väldigt annorlunda ut.

Vi ska vara väldigt glada över topp 8 sett till snittprestationer senaste 25 omgångarna. Defensiven håller oss flytande än så länge.

Vet att jag har för höga förväntningar, men vill fortfarande se lite jäkla vilja och stolthet.

/Sur
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje - Modo
pean:
Tycker själv att FW-sidan är bättre än backsidan. Backsidan räddas av att Tobias Enström som är två nivåer över övriga i allsvenskan tar mellan 1/5-1/4 av istiden för backar. Hedberg tycker jag håller riktigt hög allsvenskan klass. Berglund tar sig. Hedman/Ericsson/Enström är medel, och då tycker jag att Ericsson är strax under medel.

Vi hade haft en bättre placering om en 2-3 anfallare gjort lite fler mål, Johan E borde gjort en 7-8 kassar till sett till istid och medspelare.
Kommentera