1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1934603

Sv: Södertälje - Modo
pean:
Tycker själv att FW-sidan är bättre än backsidan. Backsidan räddas av att Tobias Enström som är två nivåer över övriga i allsvenskan tar mellan 1/5-1/4 av istiden för backar. Hedberg tycker jag håller riktigt hög allsvenskan klass. Berglund tar sig. Hedman/Ericsson/Enström är medel, och då tycker jag att Ericsson är strax under medel.

Vi hade haft en bättre placering om en 2-3 anfallare gjort lite fler mål, Johan E borde gjort en 7-8 kassar till sett till istid och medspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje - Modo
Tarasov: Borde kunna få ut mer av FWs-besättningen, det finns definitivt sparkapital om man jämför med backbesättningen, där känns det som att vi får ut mer sett till materialet, anser jag. JE är väl en av dom som fått flest chanser sett till prestation (om man ser till vilka han spelar med, PP-förtroende osv) känns som att han inte åstadkommer nånting alls i 5v5 heller, vinner inga närkamper etc, väldigt lätt i kroppen. Tråkigt att konstatera.

JE och Björka borde byta position i PP, Björka lär ha ett betydligt bättre direktskott. Förstår inte vad Björka gör för nytta mellan "hash marks" i PP, där han huserade igår. Björka är en brunkare som ska mata skott.

Och TE är vår bästa(?) PP-back, och han är helt "ok" på att träffa mål. Inte jättespektakulärt...
Kommentera