1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1943884

Sv: Silly Season
Harry Luras: På tal om målvakter, Hanses är med all säkerhet inte med nästa år med tanke på vad som hände i vintras, samt att han flirtat rätt friskt med Leksandsfansen.(har han visserligen alltid gjort)
Tror han steppat upp och höjt sitt spel senaste tiden enbart för att få ett bättre avtal med sin nästa klubb(Leksand)
Kommer dock sakna honom, han är sjukt ojämn MEN han har förmågan att höja sig när de viktiga matcherna kommer. Tycker han haft de tendenserna under alla år i Modo. Vetefan om jag kan säga samma om Lundin, mest pga att jag sett honom för lite. Oavsett kommer vi behöva en till målvakt som är MINST lika bra som Lundin, gärna ännu bättre såklart.
Tror nästa år och året efter det som vi på allvar kommer utmana om en kvalplats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Nucky: Hoppas vi får chans att lira lite "viktiga matcher" med Hanses då, innan (läs om) han lämnar. Har ju varit lite sparsmakat på den fronten. Men som det sett ut i år känns det varken bu eller bä, men knappast helt lätt att hitta en värdig ersättare sett till kapacitet.

Isak Wallin hade man ju gärna sett i år, men han var väl bara på lån från Mora ifjol. Tyvärr kom han in lite fel i fjol när Hanses blev skadad. Blev lite för många matcher i rad.
Kommentera

Sv: Silly Season
Nucky: Jag tror han steppat upp för att han lagt rättegången och allt det där bakom sig.
Har han någon form av moral och sans i kroppen har det nog påverkat honom en hel del.

Lundin har ju tyvärr gått ned sig en aning på slutet. Men som sagt finns ju en anledning att dessa killar är i HA. Någon som tror att Ersson spelar i HA nästa år t.ex?

Dackell är man nog sugen på. Frågan där är väl vart Jägbring befinner sig nästa år. Om J20 är rätt nivå ännu ett år för honom eller om han ska börjas matcha in i A-laget.

För övrigt konstigt att juniormålvakter nästan aldrig matchas in nån match medans dom spelar i J laget om det inte blir skada på någon ordinarie?
Utan verkar vara att isf spelar man J hockey eller så går man direkt till att vara backup i A-laget.
Kommentera

Sv: Silly Season
Nucky: Dackell kan vara en att satsa på
Kommentera