1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1943942

Sv: Silly Season
Gusse: Lundin hade över 94% i räddningsprocent efter tio matcher. Skulle det inte räcka menar du (tio matcher kan mycket väl räcka)????
Jag tror att båda kan ta oss till SHL, men visst är de lite ojämna (eller så är Lundin lite ur form för tillfället). Saken är den att det gör inte så mycket att de är ojämna så länge de presterar de ändå relativt få matcher som krävs för att gå upp. De är givetvis inte de första jag skulle plocka om jag hade att välja på alla allsvenska målvakter, men båda kan göra oerhört bra matcher mellan varven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
J F K:
Tycker det är lite för tidigt att avgöra vilken klass Lundin har, hans procent ligger på 91,9 och han har på det haft en liten svacka. På allsvensk nivå en fullt duglig målvakt. Med en viss uppsida.

Skall jag gå på vad ögat ser, då är känslan att Hanses släpper in fler billiga mål än Lundin men vet inte om det är så.

Hanses tycker jag kastar bort sin potential, känslan är att han är den målvakt med sämst fysik av våra målvakter från u16 till a-laget. Men som sagt när han väl får till det är han riktigt bra.
Kommentera

Sv: Silly Season
J F K:

Det som är intressant är ju att bägge känns som de har en hög nivå när de spelar på topp. Iaf Lundin har ju visat att han kan spika igen och göra riktigt bra matcher.

Iof har Wallin det tungt i Mora och långt från SHL så kanske han skulle kunna vara vår första keeper med någon av Lundin/Dackell bakom sig.
Kommentera