1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

303068 inlägg · 3806 ämnen

Inlägg #1945027

Sv: Apropå ingenting...
SKiLMY: Bäckman säger att Modo bör byta ut en del spelare som varit många säsonger i HA utan att få någon riktig utveckling. Han tror att det går att hitta spelare i Ettan som kan göra samma jobb billigare. Problemet för Modo säger han är att alla spelare är lika bra och att många är för dyra utan att sticka ut.
Han menar nog att stommen bör vara billigare och spetsen spetsigare.
I övrigt så förstår han Sundlövs beslut och säger att juniorsidan inte är som förut.
Kloka ord.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Han säger också att Modo tar in en ersättare till Michael Sundlöv.
– Det finns en trollkonstnär... Det är Per Kenttä. Han verkar vara klar för Björklöven. När han var i Asplöven förstod man att han var något extra. Han körde ismaskin, var ordförande, massör och allting. Den typen av människa som är ute dygnet runt och tittar på spelare och har järnkoll behövs. Oskarshamn tappade nästan hela laget efter förra säsongen, men Kenttä satte ändå ihop den truppen Oskarshamn har nu. Då är man en trollkonstnär! Den typen behöver Modo.

– Klart att någon med Modoanknytning hade varit bra, men viktigaste är att man förstår vad det innebär att var sportchef i dag. Det är ett jobb 24 timmar om dygnet.
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:
Fast att junior sidan ser lite annorlunda ut i år beror ju även lite på Björn som var in och berätta hur han vill att junior lagen ska spela så det är lättare för juniorer att ta steget upp till herr laget, och det har man sett lite utdelning på när juniorer som kommit upp inte sett lika vilsna ut som tidigare, utan har kunnat komma in och börja bidra ganska problemfritt.
Kommentera