1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480235 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1948630

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Min reflektion är hur oerhört saknade de skribenter som numera huserar på Twitter är här på HS. Trist att dom inte finner lust och energi att sprida sina klokheter här längre. Med anti-ambassadörer som de två stjärnskotten i skellefteåboken så är det inte så konstigt.

Poffa
Paddan
Hellge
Hawerchuk
Shinzawai
Wayne Gresky
Knaskamilla
Martin S
Salle
Hårdrocksrobban
Frisco
Lumber Jack
Mikael Uhlin

Säkert med flera
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen:

Är inte Hårdrocksrobban och Lumber Jack samma person?

Hursomhelst. Nu kommer jag säkert få en massa skit, men Twitter gör hemska saker med människor. Man blir förblindad av hur många följare man har. Man blir "woke". Helt plötsligt anser man på något subtilt plan att ens egen åsikt är liiiiite mer värdefull eftersom 2000 okända personer prenumererar på att få höra ens åsikter.

Det är så långt ifrån man kan komma med det jag älskar med Internet. Att alla, oavsett om man är självaste Peter Forsberg eller en 11-årig slyngel som tjuvröker och skolkar från skolan, har samma möjlighet att formulera inlägg som blir bemötta baserade på hur substansen i dem - inte hur populär man är i övrigt.

Twitter förstörde allt det där. Man samlar ihop 5000 följare och skriver "Skellefteå-fans luktar bajs" och får 100 retweets. Och sen känner man sig mallig. Och av någon anledning, sofistikerad. Jag menar, vi kan irritera oss över när JFK och Parresurre tjafsar om vem som har mest tränarmeriter, men det är ju ingenting jämfört med de diskussioner som skulle uppstå ifall Twitter-SJW-gänget skulle göra comeback här. Det skulle garanterat bli en smug alert-competition där det tävlas friskt om vem som har flest följare, vem som är mest "woke" och vem som vet mest om ishockey.

När jag skaffade konto till Hockeysnack för över 13 år sedan, så var det för att läsa inläggen från just dessa människor. Idag skulle de troligtvis få mig att säga upp mitt konto. Och det finns så många andra skribenter här som har tagit över den roll dessa profiler hade förut. Men ja, jag saknar Lumber Jack och Wayne Gresky, det kan jag inte neka till. Men överlag är jag glad över att the grand smugness competetion har flyttat till Twitter och att vi kan fokusera på mer konstruktiva diskussioner här.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen: Ja, det är ganska tunnt med folk som hänger här. Nu har jag själv aldrig bidragit speciellt mycket heller så jag ska inte klaga. Men vad hände med vårt egna forum som fanns en gång i tiden? Klart det är roligt att folk från andra klubbar kommer in och pratar ibland men ser hellre ett stort forum med bara MoDoiter.
Kommentera