1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481315 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1950502

Sv: Modo - Karlskrona
wolper: fan va de får med sig utvisningar!!!hanses känns trött. Å laget börja bli trötta efter alla bp. Men shit va kommentatorn e k t på khk. Så fort de har pucken är de överlägsna haha. Haha och så skiter han i en solklar tripping...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskrona
wolper: Dom måste ha kört djävligt hård fys igår, det ser ut som dom har sirap i både ben och huvud. Konstigt nog så värkar dom inte ha det i pp. Dålig domare och kommentator är ju standard i HA.
Men jag kan förstå varför han inte nämner Modospelarna så ofta, för att det är ju omöjligt att se siffrorna på dom där tröjorna. Tycker själv att det är djävligt irriterande. Upp ryckning nu så att vi vinner och lägger oss trea i tabellen. Tror att det blir viktigt med 3p försprång i slutspelsserien.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskrona
wolper: Karlskrona får ju inte utvisningarna för dom spelar bra utan för vi klantar till det när vi har kontroll i de flesta lägena. Men helt otroligt så är vi ju fortfarande med i matchen men det kommer ej hålla på dra på sig massa onödiga utvisningar vi har väl haft 5 bp redan?.
Kommentera