1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474558 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952084

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Nu ska vi ju komma ihåg att Modo tappade lite på slutet av serien och hade bra känning ungefär i tiden då man bortaslog Luleå men tyvärr lite olyckligt torskade back to back mötet, en vinst där då hade man varit med i titelracet på allvar, där var man en hårsmån från att utmana om 1a platsen.

Ja med tanke på att man gått rent mot LHC och förstärkt upp riktigt bra och med tanke på att efter första hemmamatchen så blir det 2 raka borta vilket faktiskt kan innebära att man blir svept, allt detta gör att förlorar man första så ”kan det leda till fiasko”, du noterade kanske att jag skrev att ”är det ett fiskao på gång?” i mitt huvudinlägg och inte att det redan är ett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Modo Dam förlorar igen och är en förlust ifrån en svepning!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: När MoDo hade toppkänning, som du skriver, hade Luleå 3-4 matcher mindre spelade. Är man tabell-nörd var vi aldrig en hårsmån från att vinna serien.

Eftersom dam-matcher oftast inte fyller arenor är bortaplan ingen större nackdel, så låt MoDo spela nån match till innan fiaskot är fullbordat. Då har jag dessutom inte ens nämnt hur tunt det såg ut inför säsongen, så oavsett kan aldrig säsongen bli ett fiasko.
Kommentera