1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479650 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1954223

Sv: Tips säsongen 2018-2019
Tarasov: Vinner vi mot Västerås så har vi bästa poängsnittet av de inblandade lagen. Sedan är det givetvis så att det är rätt ointressant hur man spelade mot Leksand första matchen på säsongen då rimligen alla lag utvecklats en del (och fått in nya spelare). Samtidigt är det ändå en indikation på hur man presterar mot de andra lagen då de olika lagens spelsätt och kompetens givetvis kan passa bättre eller sämre.

Efter sista omgången tänker jag lägga in en tabell som räknar in bonuspoängen och ta fram en teoretisk tabell.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tips säsongen 2018-2019
J F K: Föga chockerande så är jag pessimistisk.
Vi kommer bara ta hem slutspelsserien med 1p till godo.

Nej allvarligt. Jag har inte riktigt tänkt på hur det kommer bli. Men det är lite småtråkigt att vi inte kunde vinna mot löven, och på så vis ha bättre förutsättningar. Samtidigt så ska man nog inte bortse från att de 3 senaste vinnarna i slutspelsserien är
Leksand 4a, AIK 5a och IKO 7a. Så bevisligen så är 3p inte tillräckligt för att man ska kunna sova igenom slutspelsserien.
Nej, det här handlar om att vinna första matchen och sedan få in flytet. Det är få matcher och man möter bara lagen 1 gång.
Så vi får hoppas på att den bra avslutningen vi gjort kan bli ännu bättre. Då har vi en riktigt fet chans att kirra det här.

Men tyvärr så tror jag att det enda lag som något i HA kan slå ut är Timrå. Och inte ens mot dem skulle jag ge HA-laget allt för hög chans att lyckas.

Funderar dock fortfarande på hur det nya förslaget var. Skulle 1an gå upp direkt/14e gå ner direkt och sedan göra en slutspelsserie igen och låta vinnaren kvala?
Eller försvinner chansen att två lag kan gå upp och det bara är 1an och thats it?

Tror tyvärr inte jag kommer se någon match om de inte visar den på akuten eller hos någon som har en hjärtstartare.
Kommentera