1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479867 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1955112

Sv: Modo - Västerås
MorganaLefaey: Carnestad kan jag väl inte riktigt hålla med om, men visst har vi varit snåla. Att vi inte släppt T Ericsson tolkar jag som att ingen var beredda att ta över honom som med de övriga spelarna.

Jag tycker vi inte kan klandra det där alldeles för mycket. Jag ser mycket hellre att vi är ett något sämre lag med fler egna juniorer, även att vi som AIK måste tigga pengar eller tvingas dribbla som Pantern.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås
J F K:
Agerandet under säsongen har jag heller inga synpunkter på, länge tyckte jag man borde värvat en back men det löste Norlinder. Det som skickades kan man väl heller inte ha några direkta synpunkter förutom Tim W som jag tycker man borde kunnat klämma in k laget med facit i hand. Man hittade ett sätt att göra laget starkare på slutet vilket är det som räknas. Dessutom lyckades man få två extra hemmamatcher.

Sen blev JJ:s säsong rätt hyfsad rent poängmässigt och nästa säsong kan det nog slå gnistor.

Däremot så kan man kanske ha synpunkter på agerandet före säsongen och där får vi väl hoppas att man lärt sig något.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås
J F K: Jag har inga problem alls med att vi låter juniorer ta platser. Det jag har något emot är att vi spenderat för mycket pengar på fel spelare. Ska vi ge unga chansen så måste de äldre ha några av följande egenskaper.
1. Stabila
2. Spets
3. Göra spelare runt sig bättre

Gärna mer än ett alternativ.

Men nu får vi lite längre säsong o att vara där vi är betyder inte att det är omöjligt, bara svårare.

Tror du är spot on gällande T Ericsson. Tyvärr har han ju kontrakt även nästa säsong.
Kommentera