1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1956806

Sv: Slutspelsserien
atomragnar: Jag är verkligen ingen expert inom ämnet hockey, långtifrån. Men om du/ni inte ser hur satans viktig Toby är för Modos försvar, och istället måste påpeka de oerhört få gånger det kommer ett misstag från honom borde ni verkligen studera honom närmare.
Vi skulle klara oss ok utan Norlinder, men skulle förmodligen falla ihop som ett jävla korthus utan Toby.
Med det sagt menar jag verkligen inte att dissa Norlinder, det är en fantastisk talang som vi alla är rädd om.
Men Toby är vår försvarsgeneral som kan spela 25-30 min/match utan misstag.

Är förresten enda sättet att visa jävlarnamma/pannben/sisu att vilja döda domaren, slåss med motståndare och skrika högst?
Hos många verkar de som knyter näven i fickan och kör tills de har blodsmak i munnen, inte vara attraktiva nog eftersom de inte är tillräckligt utåtagerande. Måste man agera som Werner för att visa vilja?
Självklart inte, men många verkar tro det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Nucky: Det är ganska konstigt att det inte går att framföra kritik mot Tobias Enström utan att folk reagerar som om han var gud i någon förlegad religion, och får det att låta som att alla som klagar vill att han ska sluta. Tobias Enström är helt klart en av dom bästa backarna i HA och utan honom skulle Modo troligtvis ha förlorat fler matcher. Men jag och andra som har klagat på honom tycker givetvis att han kan vara mycket bättre om han använder sina skils och anpassar sitt spel efter den moderna svenska hockey som Modo försöker spela, b.l.a med snabba spelvändningar.
Sen är det ju så att han slår fler dåliga pass nu än tidigare. Han var stort sett passningsmässigt felfri i början av säsongen.
För mig är djävlar anamma att man ger allt och försöker till 100% vinna varje situation i varje hundradel av matchen eller träningen. Att stå och putta och slå efterslängar på motståndare är inte djävlar anamma för mig.
Och om jag var tränare skulle jag bänka alla spelare som inte åker järnet till båset vid byte.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Nucky: Lirar Toby nästa sässe tror ni?
Kommentera