1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480354 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1956859

Sv: Silly Season
modomille: Jag hoppas att du får rätt, men jag tror dessvärre att Norlinder är mer i farozonen än vad du tror. Jag är med på Återvändarfondens gåvolista och de har precis skickat ut en förfrågan om att ytterligare stödja MoDo. Att behålla Norlinder är ett scenario de tar upp och där det eventuellt kommer att behövas pengar. Det förvånade mig mycket att de var så specifika och jag blev faktiskt litet orolig på det sätt de formulerade sig.
F.ö. hade jag nog hoppats att pengarna i Återvändarfonden skulle avvändas till tunga spetsförvärv och inte till att behålla lovande juniorer. Inte för att de juniorerna inte förtjänar det, men de borde rimligtvis vara mest intresserade av att vara i den miljö nästa säsong som kan dem längst - på lång sikt. Jag hoppas att MoDo är ett ypperligt alternativ och jag tror föreningen måste ha det epitetet om man ska ha en realistisk chans att nå SHL (om inte någon tokig djävel skottar in en massa pengar i föreningen). Norlinder har snabbt etablerat sig som en duktig hockeyallsvensk back och han skulle kunna vara magisk nästa år, så han är säkert värd pengarna. Emellertid, så hade jag hoppats att MoDo kunde locka med annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Nog är Norlinder bra och skulle vara riktigt synd om han går förlorad men ska Återvändarfonden användas till något är det i min värld viktigare att använda den till att binda upp Björn Hellkvist ett antal år till framöver.
Kommentera

Sv: Silly Season
Någon undrade om namn på SC-sidan, Allehanda nämner Hans Lodin som rykte. Hans nekar till att Modo varit kontakt med honom, men det är nåt där som gör att jag tror att han iaf visat intresse.

Man har fått in ett antal ansökningar och haft en första och nu har man väl gått över till de mer kvasipsykologiska bitarna med tester och liknande. Även om jag nyss var lite ironisk så tycker jag det är bra arbetssätt, det kommer säkert kunna gallra lite. Man tittar både lokalt och nationellt. Själv hoppas jag att Per Johansson från HV sökt.
Kommentera