1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480929 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1956923

Sv: Slutspelsserien
Foppatofflan:

Håller med!

Dels det du skriver att man inte anpassar sig mot motståndet och hur matchen ser ut. Man kör sitt spel till 100% på gott och ont, när det stämmer är vi riktigt jobbiga när det hackar är vi lättlästa.

En annan sak vi har problem med är tålamodet mot dessa lag. Lag som riskminimerar stänger mittzon, drar ner farten och går på kontringar har vi tufft mot. Får vi inte utdelning så chansar vi mer och försöker vara mer kreativa och går då rakt i deras fälla, speciellt dagar då vi inte har flyt i spelet.

Mot dessa lag ska även vi minimera bjudningarna vara noggrann och spela med ett stort tålamod bara nöta på och lita på kunnandet eller att vi får ett läge, spelvändning eller pp att förvalta och kan ta kommandot så det andra laget måste öppna upp sig.

Mot dessa lag går vi ofta i fällan och dom tar ledningen och får matchen precis dit de vill.

Saknar mer anpassning av spelet beroende på motståndare eller hur matchen ser ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Rytter: När jag för ett par veckor sedan kritiserade Hellkvist som matchcoach fick jag kraftigt motstånd. Jag håller fast vid att han inte är någon som anpassar sig efter motståndarna eller byter taktik under matcherna. Sedan tycker jag att han är den bästa coachen sammantaget de senaste tio åren, men det beror på att de andra uppgifterna väger mycket tyngre.
Kommentera