1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1959149

Sv: Slutspelsserien
modomille:
Har JJ gått och blivit impopulär här på HS? Tycker vi skall försätta med honom och räkna in honom som en 1/2 center. På plussidan så har vi en bra tekare, bra skott PP och dessutom på slutet visat sig ha en förmåga att skapa sina egna lägen. På minussidan har vi skridskoåkningen. Tror definitivt det finna mer att hämta på alla områden, är inte spelarna klappkassa tycker jag man skall vara rädd om de som har kontrakt och dessutom kom han på 19 plats i poängligan.

Ang Wahlgren så kan man kanske börja med att ställa honom mot VÖ, vem tror vi kan ta en roll som 4:e center bäst av dem två? Jag tror att Wahlgren kan klara den rollen rätt bra nästa säsong och vi har honom på kontrakt så kör bara
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Tarasov: Wahlgren alla dagar i veckan!
Ofattbart att han fick lämna, den som borde skeppats var Öhman.

Jag hoppas han gjort sin sista match i Modotröjan på lång tid framöver, han borde få mogna i något division 1 lag , det är där han hör hemma.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Tarasov:

Klart JJ har en plats i laget. En försäsong med fokus på explosivitet skulle göra gott för honom. Han har allt annat skott, teknik, passningar för att leda en kedja. Kanske man skulle prova honom som ytter om han förbättrar skridskoåkningen.

Jellvert är given att försöka behålla, kanske varit vår jämnaste spelare på forwardssidan. En kedja med honom, LP och Werner från start kan producera bra.

Blir en spännande silly, vi lär få vänta länge på Tobbes beslut, hoppas vi kan signa norlinder/wernblom snabbt dock.
Kommentera