1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478621 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1959437

Sv: Silly Season
Gavelo: Ja, men han behöver nog utbildas först. Att spela i J20 innebär att man spelar under lekledaren Sundell. Mannen som är väldigt duktig på att lära ut teknik och fysik, men som tyvärr inte verkar ha någon kompetens alls gällande taktik. Det är riktigt beklämmande att vi fortsatte ett år till med mannen, men det måste rimligen vara sista året.

Det finns liksom en anledning till att de flesta behöver ganska lång tid att etablera sig i A-laget och att Modo under Sundell ofta är sämre under våren än under hösten.

Behåll honom på hockeygym, för där SKA det vara individuell utveckling och där kan han mycket väl vara 100% rätt person.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
J F K: Jag menar såklart att han bör få en ärlig chans att visa upp sig i A-laget med den statsen, förtjänar han platsen så är det positivt, måste han mogna ett tag till i j20 så är det helt förståeligt.
Kommentera

Sv: Silly Season
J F K:

Har det tagit lång tid för Norlinder och LP att etablera sig i A-laget?

Tror snarare att det är faktorer som olika spelsätt och roller i j20 jämfört med a-lag. Hoppas björn ställer krav och har idéer hur vi kan förbättra detta.

Sedan har säkert tränaren för A-laget betydelse. Gillar att björn ger de unga en roll som passar jämfört med t.ex säcken. Detta gör det enklare att komma in i spelet.
Kommentera