1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324345 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1959690

Sv: Slutspelsserien
Heyerdal: Detta måste vara en av dom mest pinsamma förluster jag känner till, snacka om att inte på något sätt visa att man är en professionell idrottsman, en vilja som är så fruktansvärt usel att merparten i laget bör få sparken med omedelbar verkan!
Att inte ”orka” motivera sig till att spela en match som för det egna laget inte betyder något tabellmässigt bevisar att man är en lat jävel som inte kommer komma någon vart.

Att spela för hedern och klubbmärket verkar inte finnas i dessa individers smartphone skadade hjärnor, sjukt vilken svag vilja och avsaknad av stolthet så många har, herregud minst sagt!!

Man är glad att man inte är tränare för detta lag för då hade jag rivit omklädningsrummet och låtit varenda spelare fått lifta hem.

Heja Modo
+18
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: Spelarna borde få jogga hem från Docksta till Övik
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: Håller med. Tycker att det är ärligt och starkt av MoDo att visa vilken klubb man verkligen är så här avslutningsvis. De har uppenbarligen inte lärt sig nånting av alla motgångar. Jag är inte förvånad. Kraven på prestation är NOLL. Det ser vi nu och snart är publiksiffran NOLL. Bryr sig någon spelare om klubben, jag är seriöst tveksam.
+3
Kommentera